De Thuiskantoor Specialist

Wij zijn van mening dat iedere werkomgeving, dus ook thuis, een juiste werkplek moet kunnen bieden. Op deze webshop hebben we voor u een selectie gemaakt van de meubels waarmee u zelf uw thuiswerkplek compleet kan samenstellen.

De Thuiskantoor Specialist staat voor gezond en plezierig thuiswerken.

Wij bieden:

  • Oplossingen voor gezond thuiswerken.
  • Oplossingen om omgevingsgeluid te verminderen voor u en degene waarmee u telefonisch of virtueel contact heeft.
  • Een sfeervolle werkplek om thuis te kunnen werken.
  • Diverse mogelijkheden voor opbergen van uw werk benodigdheden.
  • Desgewenst wordt uw bestelling thuis geïnstalleerd.

Alle producten in de webshop kunt u tevens ervaren in onze showroom. Maak een foto van de ruimte waar de thuiswerkplek komt te staan, mail deze vooraf of neem het mee naar onze showroom, dan kunnen wij u een passend advies aanbieden. Uw thuiswerkplek komt tenslotte in uw privé omgeving te staan waar u zich al jaren prettig in begeeft.

(De Thuiskantoor Specialist maakt onderdeel uit van de Versluis groep die al meer dan 60 jaar een betrouwbare partner is in het inrichten van werkplekken. Bekijk ook onze zakelijke website.)

Populaire producten

Bekijk onze laatste berichten

Lees meer

10 Tips voor een ergonomische thuiswerkplek

Thuiswerken is voor velen een dagelijkse realiteit geworden. Het creëren van een ergonomische werkplek is essentieel om productiviteit te bevorderen en fysieke klachten te voorkomen. Hier zijn tien tips om uw thuiswerkplek ergonomisch in te richten: 1.Investeer in een goede stoel: Een stoel met verstelbare hoogte, rugleuning en armleuningen helpt…

Er zitten geen producten in je winkelwagen.