Wie we zijn

Mede door de Corona is het thuiswerken niet meer weg te denken. Wij zijn van mening dat iedere werkomgeving, dus ook thuis, een juiste werkplek moet kunnen bieden. Dit was de basis van het ontstaan van De Thuiskantoor Specialist. De Thuiskantoor Specialist is ontstaan vanuit Versluis kantoorinrichters en maakt deel uit van de  Versluis groep. Wij leveren niet zomaar meubilair voor een thuiskantoor maar adviseren ook welke oplossing het beste voor u zou zijn. Zowel op functioneel niveau als ook op design, materiaal en kleur. Uw thuiswerkplek komt tenslotte in uw prive omgeving te staan waar u zich al jaren prettig in begeeft.

Wij vinden het belangrijk, dat wanneer u twijfelt of zeker wilt zijn dat het meubel de juiste keuze is, u al onze producten in de webshop ook werkelijk kunt zien en voelen. U kunt dit ervaren in onze showroom. Hier staat het meubilair ruim gepresenteerd en kunt u tevens alle kleurstalen zien. Maak een foto van de ruimte waar de thuiswerkplek komt te staan en mail deze vooraf of neem het mee naar onze showroom. Dan kunnen wij u een passend advies aanbieden.

Wat doen we en waar?

De Thuiskantoor Specialist adviseert en levert werkoplossingen voor thuis. Ons assortiment is samengesteld uit een selectie van kwaliteitsfabrikanten. Deze fabrikanten leveren al jaren projectkwaliteit voor kantoren. Wij hebben zelf, en in samenspraak met de fabrikanten, modellen ontworpen die in diverse thuisomgevingen kunnen worden geplaatst. Dit kunnen zeer compacte  maar zeker ook ergonomisch verantwoorde oplossingen zijn. Ergonomisch verantwoord werken  waarbij het kabelmanagement en akoestiek ons niet ontgaat. Naast onze webshop kunt u al deze producten ook Live ervaren. Onze showroom bevindt zich op Mangaan 4 te ’s-Hertogenbosch. indien gewenst kunnen we u een tijdafspraak aanbieden zodat we u zeker Coronaproof kunnen rondleiden.

U kunt de meubels zelf ophalen of door ons laten bezorgen, inhuizen en eventueel laten monteren. Dit kunnen we in heel Nederland uitvoeren. Onze eigen monteurs komen het bij u brengen en installeren.

Inspiratie

Puck bureaulamp
Schoor bureau simpel en elegant

Er zitten geen producten in je winkelwagen.