Begin met ergonomisch thuiswerken met ons voucher systeem

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij een uniek voucher systeem aan. Dit systeem stelt bedrijven in staat om een budget in te kopen voor hun medewerkers die vervolgens zelf hun gewenste producten kunnen aanschaffen. Dit kan variëren van een comfortabele bureaustoel tot een in hoogte verstelbaar bureau of zelfs een complete werkplek.

Hoe werkt het?

  • U vraagt een voucher aan via ons contactformulier
  • Wij nemen contact met u op om de details te bespreken
  • Uw medewerkers ontvangen een voucher van het bedrag naar uw wens
  • Uw medewerkers kunnen zelf een bestelling plaatsen met de aangemaakte voucher
  • Uw medewerkers krijgen de bestelde producten thuis bezorgd.

Uw eigen portal voor thuiswerken

Ontdek onze thuiswerkportal: de ideale oplossing voor bedrijven die hun werknemers op afstand willen ondersteunen. Met onze portal kunnen medewerkers het budget van de vouchers verantwoord besteden, dankzij een overzichtelijk systeem voor het beheren van vergoedingen en uitgaven. Bovendien zorgen we voor een naadloze administratie en logistiek, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Vereenvoudig het thuiswerken met onze portal en bied uw medewerkers een geoptimaliseerde ervaring in uw eigen thuiswerkportaal.

Vrijheid en gemak

Met ons voucher systeem kunnen bedrijven hun medewerkers de vrijheid geven om zelf te kiezen welke producten het beste bij hen passen. Hierdoor kunnen medewerkers hun werkplek inrichten op een manier die voor hen het meest comfortabel en efficiënt werkt, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit en meer werkplezier. Dit draagt op zijn beurt weer bij aan een gezonde en positieve werksfeer binnen het bedrijf.

Kies voor De Thuiskantoorspecialist en ga voor een geheel ontzorgde werkplek thuis. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en er is voor iedere thuiswerkplek een goede oplossing beschikbaar. Meer weten? Neem vooral eens contact op.

Begin met ergonomisch thuis werken met ons voucher systeem

Het voucher systeem is niet alleen geschikt voor grote bedrijven, maar ook voor kleine bedrijven die hun thuiswerkplek willen verbeteren. Het is een flexibele en gemakkelijke manier om uw medewerkers te voorzien van de benodigde producten voor een gezonde en plezierige thuiswerkplek.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan helpen bij het creëren van een gezonde en ergonomische thuiswerkplek voor uw medewerkers, bent u bij De Thuiskantoorspecialist aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons voucher systeem of andere producten en diensten. Wij helpen u graag verder.

Er zitten geen producten in je winkelwagen.